គ្រឿងផ្សំដ៏ល្អ។ ភីហ្សាដ៏ល្អ។
ម្សៅនំថ្មីៗ
ភីហ្សាល្អជាងគេចាប់ផ្តើមពីបាតឡើងទៅ។ នោះហើយជាមូលហេតុដែលម្សៅនំត្រូវបានប្រើសម្រាប់ការបោះត្រឡប់ដោយដៃ សម្បកដើមត្រូវបានរៀបចំឡើងជាមួយគ្រឿងផ្សំល្អបំផុត រួមទាំងម្សៅដែលមានប្រូតេអ៊ីនខ្ពស់ និងទឹកដែលបានច្រោះយ៉ាងស្អាត។ វាត្រូវបានបញ្ជូនទៅដល់ភោជនីយដ្ឋានរបស់យើងថ្មីៗ (មិនកក) ហើយវានៅតែថ្មីរហូតដល់វាត្រូវបានដុតយ៉ាងល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់អ្នក។ ហើយខណៈដែលម្សៅនំនេះនៅថ្មីៗ វាក៏ត្រូវបានទុកឱ្យឡើងមេយឺតៗ និងបែបធម្មជាតិ ដែលធ្វើឱ្យរសជាតិរបស់វាឡើងឆ្ងាញ់បំផុតផងដែរ។ លទ្ធផលនោះគឺវាមានសម្បកស្រាល និងរីកប៉ោងបែបប្រៃហឹរ ល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់ការជ្រលក់ចូលទៅក្នុង ទឹកជ្រលក់ខ្ទឹមសពិសេសដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់របស់យើង (មិនថាអ្នកចូលចិត្ត ឬមិនចូលចិត្តវានោះទេ!)
ពីដុំម្សៅនំទៅជាបាតភីហ្សាត្រឹមតែ 50 វិនាទី
មូលដ្ឋាន
ឈីសម៉ូសារ៉េឡា
ឈីសម៉ូសារ៉េឡាគ្មានជាតិខ្លាញ់
ឈីសពីរមុខលាយបញ្ចូលគ្នា
ការលាយបញ្ចូលគ្នារវាងឈីសអ៊ីតាលីពីរមុខ។ ប៉ាមេសាន និងរ៉ូម៉ាណូ។
ឈីសបីមុខលាយបញ្ចូលគ្នា
ការលាយបញ្ចូលគ្នារវាងឈីសអ៊ីតាលីបីមុខដែលមាន ប៉្រូវ៉ូឡុន ហ្វុនទីណា និងអាស៊ីយ៉ាហ្គូ។
ទឹកជ្រលក់ភីហ្សា
ប៉េងប៉ោះទុំលើដើមថ្មីៗ ត្រូវបានវេចខ្ចប់ពីដើមចូលក្នុងកំប៉ុងក្នុងថ្ងៃតែមួយ។
អាហារ
សាច់គោ
សាច់គោរោយគ្រឿងដែលមានគុណភាព។
ចំណិតសាច់ជ្រូក
ចំណិតសាច់ជ្រូកប្រឡាក់អំបិលស្រួយៗ។
ចំណិតសាច់ជ្រូកកាណាដា
ចំណិតសាច់ជ្រូកសាច់ចំឡកប្រឡាក់ស្រួយៗ។
សាច់ក្រកអ៊ីតាលី
សាច់ក្រកសាច់ជ្រូកបន្ថែមជាមួយនឹងជីហ្វេនណែល (fennel)។
សាច់ក្រក
សាច់ក្រកសាច់ជ្រូក។
ចំណិតសាច់ក្រក
ការបញ្ចូលគ្នាពិសេសនៃចំណិតសាច់ក្រកហឹរៗធ្វើឡើងពីសាច់ជ្រូក និងសាច់គោ។
សាឡាមី
សាឡាមីរសជាតិសាច់ជ្រូក និងសាច់គោ។
បន្ទះសាច់ជ្រូក
បន្ទះសាច់ជ្រូកចំណិតៗដែលមានគុណភាព។
សាច់មាន់
សាច់មាន់ទឹកដម។
ត្រីនិងអាហារសមុទ្រ
កូនត្រីបំពងស្រួយៗ
កូនត្រីបំពងស្រួយៗដាក់ក្នុងប្រេងផ្កាឈូករ័ត្ន។
បង្គា
បង្គា
កាឡាម៉ារី
កាឡាម៉ារី
បន្លែ
ម្ទេសបៃតង
ម្ទេសបៃតងហាន់ចំណិតៗផ្អែមស្រួយស្រស់ៗ។
ផ្សិត
ផ្សិតសចំណិតៗ
ខ្ទឹមបារាំង
ខ្ទឹមបារាំងចំណិតស្រស់ៗ កម្រិត A
ប៉េងប៉ោះ
ប៉េងប៉ោះទុំស្រស់ទំពាំងបាយជូរ។
ម្នាស់
សាច់ម្នាស់សម្បូរទឹកដម
អូលីវខ្មៅ
អូលីវខ្មៅទុំ។
អូលីវបៃតង
អូលីវបៃតងទុំ។
ម្ទេសចាឡាប៉េណូ
ម្ទេសចាឡាប៉េណូហឹរ
ស្ពៃស្ពីណាច់ស្រស់
កូនស្ពៃស្ពីណាច់ស្រស់។